joi, 29 noiembrie 2012

Recenzie: Orasul de Sticla ~ Instrumente Mortale #3 de Cassandra Clare

" - Uneori, plantele bolnave trebuie sacrificate pentru a salva grădina, zise Valentine. Și dacă toate sunt bolnave... "

   Ok guys, cred ca in loc de Oh My God, de acum va fii Oh My Jace. Tot una, nu? :))

   Sa reluam: Oh My Jace! A fost extraordinara! Sebastianeeee, dracusor ce esti :))

,,-Te-ai gandit vreodata ca intr-o viata anterioara Alec a fost o cotoroanta batrana cu nouazeci de pisici ,care tipa intruna la copiii vecinilor sa plece de pe gazonul ei? Pentru ca eu m-am gandit.''
-Jace

   Deeeeci, dupa ce desteptaciunea asta de Jace face pe naiba-n patru ca Clary sa ramana departe de Alicante, va dati seama ca ea nu poate sa stea linistita - ajunge in Alicante prin metodele ei :)) Alaturi de Luke, ia legatura cu misteriosul Ragnor Fell pentru a-si vindeca mama. Dar Valentine are plan sa reconstruiasca patria Vanatorilor de Umbre, chiar daca trebuie sa ii sacrifice pe toti si sa transforme intreaga populatie umana in Vanatori de Umbre in schimb - ce sa-i faci; s-a stricat banda; a ramas blocat pe ideea asta, omu` :))

   Ce legatura mai are si Magnus Bane asta? Ce vor alege: sa lupte impreuna cu repudiatii sau il vor slavii pe Valentine? Cine naiba-i defapt Sebastian? Si vor alege Clary si Jace sa isi arate dragostea?


Da, si sa vedeti ce imbufnare pe mine: stiati ca Richelle Mead a fost pe Goodreads chat pe 25? Da. Luna asta; anul asta.

,,* Richelle will be answering questions in a Goodreads chat on November 25.''

   Fir-ar sa fie de treaba >.< Am ratat-o :( Am si scapat de teza la romana *Aaaaaleluiah*, da' mai am la mate. Voi? Cum stati cu tezele?


7 comentarii: