joi, 17 ianuarie 2013

Recenzie: Trezita in Zori de Zi ~ Shadow Falls #2 de C. C. Hunter

   Asta a fost ceva de genul anti-boala volumului doi :))

   Kylie Galen își continuă vara, care e la fel de tulburată ca la început. O fantomă bezmetică arde gazul pe lângă ea și nimeni nu o poate oprii din... ăăă, practiv, bântiut. Dar când vine cu avertizmente de genul ”cineva drag o să pățească ceva rău”, nu mai poți să fii așa de veselă. Nu că ai fii oricum veselă, Doamne Ferește.

   Mai trebuie să vă spun că iubesc coperta? Da, aia e Shadow Falls :X O cascadă unde se presupune că sunt îngeri morți. După ea s-a numit și tabăra :)

   Are un minus, același ca și Născută la Miezul Nopții. Acțiunea cărții se petrece printre ultimele pagini, efectuată ”în grabă”, în 10 pagini să zicem, când Hunter putea s-o întindă puținel mai mult și să o facă să vină mai devreme. Nu vă așteptați cu siguranță la ce se va întâmpla.

   Aș putea spune defapt, că acțiunea e divizată. O parte legată de ce îi cere fantoma și o parte legată de... ei, nah, nu pot să vă spun de ce - aș putea mai bine să-mi agâț de gât o pancardă pe care să scrie ”Spoileristăăă” :))

   Holiday rămâne în continuare favorita mea. Acum e un fel de soră mai mare a lui Kylie și personalitatea asta a ei e atât de odododo că îmi vine s-o mănââââânc :o3

Trezită în Zori de Zi a fost chiar mai bună decât Născută la Miezul Nopții, vă spune critica asta zăpăucă :*


13 comentarii:

  1. imi plac recenzile tale, daca vrei sa vorbesti cu o alta cititoare poti sa intri pe blogul meu yukiblack.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Pfai ma Vero da ce rea mai esti :)) De fiecare data cand citesc recenzii cu asa laude in ea imi vine sa ma omor ca nu pot sa o citesc si eu :))) daca zici tu ca e mai bun ca primul volum, atunci merita :) si pe mine m-a enervat mult lipsa actiunii si uneori ma plectiseam.Clar, iepurele ala de paste ar trebui sa se grabeasca, zau! :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Keep calm, darling, ced că am să fac un giveaway cu e-book-urile de la cărțile astea două și poate o să ai și tu ocaziaaa să citești :o3

      Ștergere
  3. concurs pe blogul meu...http://yukiblack.wordpress.com/ sper sa participi

    RăspundețiȘtergere
  4. La ora de franceză vine o tipă cu cele două cărţi din serie. She's my future wife, mi-am zis :)) Deci o să fac eu rost de ele până la urmă ^^ Doar că mi-a zis că le împrumută după ce le citeşte şi mundanii ăştia au viteza melcului la citit, zău aşa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pfiuu,măi Vero măi,dar tu faci progrese considerabile!Trezită în zori de zi,citită de tine înaintea mea?WOOOWW

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-? Adică? Trebuia să fi citit tu cartea înainte mea - e vreo regulă nescrisă? :-???

      Ștergere
  6. Am citi-o și a fost extraordinară :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Și totuși, chiar dacă acțiunea e așezată prin ultimele pagini, cartea asta m-a poker face-uit serios. Am o ușoară antipatie pentru persoanjul principal, motiv pentru care C.C. Hunter tinde să mă uimească. Îi ador seria, în ciuda antipatiei mele pentru Kylie.

    RăspundețiȘtergere