joi, 17 ianuarie 2013

Recenzie: Trezita in Zori de Zi ~ Shadow Falls #2 de C. C. Hunter

   Asta a fost ceva de genul anti-boala volumului doi :))

   Kylie Galen își continuă vara, care e la fel de tulburată ca la început. O fantomă bezmetică arde gazul pe lângă ea și nimeni nu o poate oprii din... ăăă, practiv, bântiut. Dar când vine cu avertizmente de genul ”cineva drag o să pățească ceva rău”, nu mai poți să fii așa de veselă. Nu că ai fii oricum veselă, Doamne Ferește.

   Mai trebuie să vă spun că iubesc coperta? Da, aia e Shadow Falls :X O cascadă unde se presupune că sunt îngeri morți. După ea s-a numit și tabăra :)

   Are un minus, același ca și Născută la Miezul Nopții. Acțiunea cărții se petrece printre ultimele pagini, efectuată ”în grabă”, în 10 pagini să zicem, când Hunter putea s-o întindă puținel mai mult și să o facă să vină mai devreme. Nu vă așteptați cu siguranță la ce se va întâmpla.

   Aș putea spune defapt, că acțiunea e divizată. O parte legată de ce îi cere fantoma și o parte legată de... ei, nah, nu pot să vă spun de ce - aș putea mai bine să-mi agâț de gât o pancardă pe care să scrie ”Spoileristăăă” :))

   Holiday rămâne în continuare favorita mea. Acum e un fel de soră mai mare a lui Kylie și personalitatea asta a ei e atât de odododo că îmi vine s-o mănââââânc :o3

Trezită în Zori de Zi a fost chiar mai bună decât Născută la Miezul Nopții, vă spune critica asta zăpăucă :*


13 comentarii:

 1. imi plac recenzile tale, daca vrei sa vorbesti cu o alta cititoare poti sa intri pe blogul meu yukiblack.wordpress.com

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur că îți plac, am să te vizitez :)

   Ștergere
 2. Pfai ma Vero da ce rea mai esti :)) De fiecare data cand citesc recenzii cu asa laude in ea imi vine sa ma omor ca nu pot sa o citesc si eu :))) daca zici tu ca e mai bun ca primul volum, atunci merita :) si pe mine m-a enervat mult lipsa actiunii si uneori ma plectiseam.Clar, iepurele ala de paste ar trebui sa se grabeasca, zau! :)))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Keep calm, darling, ced că am să fac un giveaway cu e-book-urile de la cărțile astea două și poate o să ai și tu ocaziaaa să citești :o3

   Ștergere
 3. concurs pe blogul meu...http://yukiblack.wordpress.com/ sper sa participi

  RăspundețiȘtergere
 4. La ora de franceză vine o tipă cu cele două cărţi din serie. She's my future wife, mi-am zis :)) Deci o să fac eu rost de ele până la urmă ^^ Doar că mi-a zis că le împrumută după ce le citeşte şi mundanii ăştia au viteza melcului la citit, zău aşa.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :)) Poor you. Va trebuii să aștepți o viață :))

   Ștergere
 5. Pfiuu,măi Vero măi,dar tu faci progrese considerabile!Trezită în zori de zi,citită de tine înaintea mea?WOOOWW

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :-? Adică? Trebuia să fi citit tu cartea înainte mea - e vreo regulă nescrisă? :-???

   Ștergere
 6. Am citi-o și a fost extraordinară :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Și totuși, chiar dacă acțiunea e așezată prin ultimele pagini, cartea asta m-a poker face-uit serios. Am o ușoară antipatie pentru persoanjul principal, motiv pentru care C.C. Hunter tinde să mă uimească. Îi ador seria, în ciuda antipatiei mele pentru Kylie.

  RăspundețiȘtergere