joi, 31 ianuarie 2013

Dropsuri + Cinci fete + Coridoooor :o3


Rețeta e simplă. Luați șase fete cărora le tremurau genunchii de emoții cu două ore în urmă, când au intrat în blestemata de sală 5 pentru olimpiadă.
Apoi făceți-le să iasă pe rând pe primele cinci și să rămână pe hol.
Să o aștepte O ORĂ pe cea de-a șasea.
Apoi aruncați-le din cer dropsuri din-alea mentolate. Genul ăla care te lasă fără căi respiratorii. După 4 dropsuri mentolate rău de tot, luați-o și pe big queen, cum am numit eu ultimul drops care era cel mai cel dintre cele :)) Era dintr-un pachețel negru. Era transparent, cu niște chestiuțe albastre ca pasta de dinți. Știu că imediat ce am băgat-o în gură scoteam flăcări ca locomotiva și nu mai vedeam clar :))
Exista un mod mai mentolat de a scăpa de stresul ăla acut de după olimpiadă? :o3

Profa de Română s-a tăvălit pe jos de râs când a aflat în ce mod pașnic am așteptat-o noi pe tipa aia. Adică, gura ne puțea al naibii de fresh când vorbeam, like a boss :))

Oricum, nu vreți să știți ce olimpiadă mișto am dat noi -.- Trebuia să începem la 11 fără un sfert, am început la 12 și douăzeci. Nu ne găseau subiectele. N-am avut foaie d-aia cu pătrățel negru, a trebuit să facem pe foi albe normale, și apoi să îndoim pur și simplu colțul -.-

A fost o olimpiadă demnă de toate aplauzele pentru dropsurile din cutiuța neagrăăăă :o3



8 comentarii:

  1. Și noi am pățit la fel cu foile. Noi am stat până la 4!! În condițiile în care eram de la 8 la școală și am dormit pe bancă. Acum, nu cred că merg mai departe, pentru că am cam dormit dar... sper să fie bine! Între timp, faza cu dropsurie a fost ciudată! =))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu speeer :)) Nu că sunt atât de stupid de ciudată?! :))

      Ștergere
  2. Să ne spui şi nouă ce-ai făcuuut :*
    Tremuram aşa tare înainte să ne ajungă subiectele încât dacă aş fi avut un drops l-aş fi înghiţit fără să vreau O.o Dacă m-aş califica la naţională, deşi nu cred, oricum cred că n-aş merge, pentru că îmi e pur şi simplu prea frică şi ştiu c-o să mă panichez şi-o să fac praf X.x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Siiigut :* Dacă mă calific, o să afle toată blogosferaaa :))
      Eeee, da, sigur treci tu și naționala, că nu-i mai mare ca tine :))

      Ștergere
  3. Si mie imi plac dropsurile cu menta si mentosanele :) Aveam la un moment dat un coleg care avea o cutie mica de bomboane mentolate mici cat o pastiluta (stii, cutii din alea care se vand la Mega-Image) si noi am glumit zicand ca sunt ''calmante'' :)) Si la inceputul orei de fizica mai mestecam noi cate o pastila ''calmanta'' si ne vede profa, ii zic ca sunt calmante. Mai tarziu, se tot foia un coleg prin banca, la care profa: ''Auzi, nu mai aveti un calmant de-ala sa ii dati si lui?'' Sa vezi atunci rasete prin clasa :))


    P.S. Sper ca nu te superi daca postez aici un link spre concursul meu: http://inabookshelf.wordpress.com/2013/02/02/concurs-de-fidelitate/

    Sper sa participi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Waaa :)) Geniali mai sunteți, mă :))

      Nu mă supăr, nu mă supăr eu prea des :)) Dacă e concurs de fidelitate nu te baza pe mine, din păcate :( Nu am timp cu atâtea teme... Poate data viitoare :)

      Ștergere