duminică, 20 ianuarie 2013

A big, big, family >:D<
(nu merge titlul, habar n-am de ce:)) )


Nu știu de ce, m-a apucat sentimentalismul :))
Și cu toată vegetația asta de curcă beată, a venit și sentimentul ăsta că noi, toți bloggeri, formăm o maaaare, maaare, familie.

Peste tot vezi semne de afecțiune ca ”sis” sau ”gemănuțo” sau așa ceva, știți voi. Ne simțim atât de apropiate că suntem surori una pentru cealaltă *frățioriii, nu mă înjurați dar eu nu am văzut nici un băiat pe aici încă :-?*

Anyway, cu frați sau nu, asta e căsuța din turtă dulce a tuturor în care se pot refugia tot timpul și mă simt atât de mândră că am putut să devin și eu o soră. E chestiuța aia din capul tău care spune că te poți baza pe cineva atunci când ai nevoie de ajutor sau că ești sigur că cineva e punctul tău de sprijin indiferent de situație. 

Cu toate forfecuțele voastre (Anca e în elementul ei, să se înțeleagă chestia asta :)) ) vă iubesc mult, mult, mult de tot :o3 M-ați făcut cine sunt azi - înainte eram seacă, fără niciun fel de zâmbet pe fața mea alb-roșie plină de coșuri.

Vă vine sau nu să credeți, fiecare nou blog pe care l-am văzut și fiecare persoană de care m-am atașat a retușat câte ceva la mine sau m-a ajutat să evoluez. De exemplu, toate obesiile astea dulci pe care mi le dați voi acționează asupra mea, chiar mă și maturizează un pic unele.

Mda, am observat că din vară până acum m-am maturizat mult. Nu știu cum, dar mă simt alta.
Cee ciudată sunt :))



13 comentarii:

  1. Așa sunt și eu. Toate adorabiliciunile despre care vorbim și prostioarele noastre ne fac să creștem mari! :) Devine obsesiv... ce m-aș face fără blogsferă? :O Cred că aș muri înceeeeeeeeet. -_-
    Forfecuuuuuțe! ^-^

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragă Vero,eu crd că îţi sunt verişoară primară aici pe blogosferăăă.Rose,ştii că îţi e gmănuţă.Aşa că s-a clarificat.Iubesc blogosfera.CLAR!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, da, păi și bunică cine-mi-e? Ești sor-mea, la naibaaa, că nu rețin eu atâtea grade de rudenie :)) Rose e geamănă/soră și voi surori, comprende? :o3 :*:*:*

      Ștergere
  3. Owww, we love you, too :*

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost așa de drăguț postul ăsta :X Chiar sunteți familia meeea :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Şii că tot ne-am adunat aici, vreau să te citez :)) Asta e de anu' trecut.

    Astept raspunsurile tale si intre timp le trimit mail si celor de la pravalie pentru am fi sponsori.Intai le astept parerea apoi sa vedem daca accepta.

    Tu. Te. Recunoşti? :)) Adică eram aşa... nu ştiu cum în mailurile ălea vechi :)) Old memories. Ce ne schimbă bloggăritul :o3

    Şi mai e nevoie să-ţi zic că te prea iubesc? :o3 >:D< >:D< :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiiiu, inainte eram asa de putin ciudatica :)) Acum sunt o ciudata cu oficialitati :))
      Am pastrat mailurile aleea :) Sigur eram eu? :))

      >:D< :*:*:* Much, much looove :o3

      Ștergere
  6. Awii <3 Chestiuță drăguță ieșită din degețelele lui Vero.
    Cum naiba am supraviețuit înainte să am blogul ăsta care la vizualizări e forever alone? Am menționat vreodată că urăsc persoana mea cu 3 luni în urmă? :)) Cam așa mi se întâmplă de obicei. Mai demult, dacă eram în clasa a șaptea, uram persoana care eram în clasa a șasea. E, de la un an, am evoluat la trei luni :)) Ei bine, în momentul ăsta urăsc persoana care eram înainte să-mi fac blogușorul ăla creat din lipsă de ocupație. Și au trecut aproape 3 luni de când am chestiuța și deja mă simt apropiată de câteva persoane. Iar în fiecare blogger pe care l-am descoperit, am găsit și câte un lucru pe care îl am în comun cu el. CEL PUȚIN un lucru, de fapt. Am găsit bloggeri care păreau a fi variante de-ale mele ușor modificate. Dar, zău, ce m-aș face eu fără blogosferă? (Cât am mai scris! :)) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și puteai să mai scrii, să te eliberezi ca un dinozărel în zbor, scumpete :)) >:D<

      Ștergere