sâmbătă, 8 decembrie 2012

The smell of... SNOW!

,,Ura este iarna inimii.''

Daaa, chestia aia pufoasa pe care ai gustat-o in fiecare an, fara de care iarna n-ar mai fii iarna. Mirosul nici nu-l mai simtim, datorita frigului care ne inunda narile. Te simti amortit, cu zapada si-n chiloti -testat si aprobat din proprie experienta :))- si totusi nu te lasi, fiindca stii ca maine s-ar putea sa nu mai fie.

,,Iarna fără zăpadă - sărac cerşind o mantie regală.''

Imi aduc aminte de la prima patanie la ultima - fiecare la care zapada a fost martora tacita. In cea mai neplacuta am privit portiunile pecetluite de sange si pur si simplu nu mi-am putut lua privirea >.<

,,În adâncurile iernii, am învăţat că în mine este o vară invincibilă.''

Si totusi, in loc sa ne gandim la cele rele, mai bine ne aducem aminte de cum capul meu era infipt in fiecare troian :) Fiind cam cea mai pitica, toti se aruncau cu mine in zapada si imi bagau capul in ditamai mormanele, si aveam de furca pana reuseam sa evadez din mainile lor - mdea, ca sa dau de alta evil face care sa ma impinga inapoi. Nu zic ca sunt singura, numai ca eu sunt tinta cea mai usoara >.<

Si iata o reteta de iarna:

1. Ranjesti in reflexia geamului privind cum pica zapada din cer - da, sa stiti ca asta e singurul lucru placut care o sa cada din cer vreodata :))
2. Sorbi din ciocolata calda si simti cum ti se incalzeste suflletelul <3 - uh, ciocolata calda e cam singurul lucu pe care pot sa-l fac eu in bucatarie fara sa grabesc sfarsitul lumii :))
3. Suni pe toata lumea sau trimiti mesaje in gen ''Nng.Intlnm p d.d.lus.''
Asta e mesajul codat -si oficial!- al grupului din care fac parte. Cum vedem ca se aseaza, mesajul incepe sa circule si la primul *bip*, jumatate de gasca e deja la locul de intalnire. Multi -care nu cunosc mesajul- se holbeaza la telefoanele noastre ca vitelul la Ferrari :))
Si da, inseamna: ''Ninge. Ne intalnim pe derdelus.'' Ce sa-i faci? E grele limba romana :))
4. Va azvarliti unul pe altul de deal si tipati ca psihopatii.
5. Faceti ingerasi in zapada <3
6. Va bucurati de fiecare moment 


Mdea, anul trecut cand am iesit la derdelus o prietena m-a azvarlit de pe un deal de vreo 7 metri si norocul meu ca am nimerit in fund - chestia e ca urmatoarele 2 saptamani am mers ca o rata :))

Sau cand am incasat un bulgare direct in gura :) Eram in curtea scolii si nu-stiu-cine a aruncat si eu tineam gura deschisa si aham...

Yep, sau cand eu si vreo 5 colege am bagat-o pe o alta fata cu capul zapada - se machiaza excesiv si ii sta mai bine fara :)) Faza cea mai tare e ca directoarea ne-a pupat pe frunte in loc sa ne certe :))

Tu esti ala care are impresia ca in fiecare fulg exista un mic sufletel? Neeeh, n-are cum, aia`s eu :)


*aceasta postare a fost efectuata in cadrul Postarilor de Iarna*


P.S.: Concurs aici.

10 comentarii:

  1. Şi la noi a nins,acum este zăpadă foarte groasă.Anul acesta am prins o zăpadă frumoasă!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Uuh! Adorabilicioasa postarea! De ce nu ninge? :((( Serios... natura ma dezamageste. Cum poti spune ca e iarna cand nu se vede? :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai cu ninsoarea mai repede :((((((

    RăspundețiȘtergere
  4. La noi a nins ca lumea :)) Am iesit si deja sunt plina de zapada pana`n gat :))

    RăspundețiȘtergere