duminică, 9 decembrie 2012

Recenzie: Blestemul Focului ~ Elita Intuneata #1 de Chloe Neill

  Nu, draga mea Lily, n-o sa stai la Ashely in lipsa parintilor tai... ci la scoala de fete Sfanta Sofia!

   In primul rand, Scout e geniala! Are niste replici al naibii de bune si nu mi s-a parut deloc multa descriere, cum spun altii >.< Singura problema e ca actiunea in sine a inceput abia in ultimul sfert al cartii.

   Deeeeci, dupa ce Lily Parker este anuntata printr-un decret regal *pe naiba regal:))* ca parintii ei pleaca in Germania, e nevoita sa ajunga in Scoala de fete Sfanta Sofia. Intampinata de o Foley-n-am-timp-de-tine, se simte nevoita sa cunoasca pe cineva care are timp sa ia la puricat cu ea toate necazurile sale.


,,S-a ridicat in picioare si, cu o mana dusa la spate si cu cu alta pe talie, a facut o plecaciune.
- Numele meu este Millicent Carlisle Green.''

   Numai ca, Scout-Spellbindera n-are nici ea timp. Merge la o activitate de caritate de strangerea gunoaielor. Ok, daca asta inseamna sa te furisezi in subsolul Buclei, pana la ora 1 noaptea, ocazional alergat si de Seceratori-psihopati :))


,,- Va veni o zi cand vei avea si tu incredere in mine?
- Cinstit vorbind, Lil, sper sa nu se ajunga la asta.''


   Da, oameni buni, un simplu ''ai incredere'' nu mai are efect; trebuie sa te inarmezi cu un papuc de cauciuc si sa pleci sa faci pe Sherlock, urmarindu-ti colega de camera, ca mai apoi, cand o vezi fugind, sa crezi ca a fost urmarita de un trol :))

   Fiind in cele din urma lovita de Blestemul Focului si aratandu-si puterile magice *ce ciudat sunaaa :))*, e primita in *pam,pam,pam, ce surpriza:* ELITA INTUNECATA.

Nu va asteptati la asta, nooo? :))

Mie mi-a placut cartea, ma apuc cat de rapid si de volumul 2 <3

6 comentarii:

 1. UUUU!Foarte interesantă cartea,din câte am citit de-aici.Ruşine mie,eu nu am mai auzit de ea!:)),dar cred că ar trebui să o cer de Moş:)).

  P.S:Ai observat că tipa de copertă seamănă al naibii de bine cu Selena Gomez?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daaa, rușineee! :))
   Daaa, prima oara când am văzut-o la asta m-am gândit :))

   Ștergere
 2. Nooo, chiar nu ne asteptam :))

  RăspundețiȘtergere