duminică, 2 decembrie 2012

Recenzie: Cum sa nu te lasi dus de nas de o fata... sub acoperire de Ally Carter


   Ei bine, in acest volum nimic nu e ceea ce pare. Lumea se intoarce cu fundul in sus, cu un calduros ajutor primit de la Cercul Cavan.

   Sau, in fine, defapt Cercul Cavan e chiar autorul acestei dragute intorsaturi.

   Cammie Morgan merge in Boston la colega ei de camera, Macey McHenry, numai ca acolo devine martora la o rapire. Matusa protagonistei, Abby, se tine dupa Macey 24/7 dupa aceea, fiindca 1.) rapirile nu merita ignorate si 2.) tatal ei e nominalizat ca vicepresedinte.


“-Of ,Cam, mi-a zis matusa mea, oftand. Uita-te la tine. Total maturizata, frangand inimi… Si incalcand reguli, a adaugat, inaltandu-si sprancenele. Sincer, in calitate de matusa a ta ,nici nu stiu cu ce sa ma mandresc mai mult.”

Colegiul Gallagher s-a chinuit tot timpul sa nu iasa in evidenta, ca oamenii sa nu rascoleasca prin trecutul lor, dar cand ai fotografi si reporteri in curte, nu stiu cat de invizibil poti fi, totusi :))


“-Si, voi, domnisoarelor, sa inteleg ca sunteti la aceeasi scoala, nu? s-a interesat Preston, gafaind. Toate femeile de la Colegiul Gallagher sunt la fel de izbitoare ca voi?
Macey s-a rasucit spre el.
- La drept vorbind, izbitul e lucrul la care ne pricepem cel mai bine.”


   Subnivelul 2 -yeah, Joe Solomon- e plin de deghizari -Raiul pe pamant pentru Cammie, apropo :)). Macey descopera despre trecutul ei si intr-adevar, in acest volum Ally reuseste sa ne arate ce e aia prietenie adevarata. Cammie ii promite mamei sale sa nu mai iasa din conac, dar ce inseamna niste cuvinte cand una dintre cele mai bune prietene ale tale se deghizeaza si pleaca ranita?

“Uneori, oamenii fug… ca sa vada daca vii dupa ei.”

-Joe Solomon


13 comentarii:

  1. O yeah, Ally Carter stie cum sa scrie o carte! Respeect!
    Frumoasa recenzie :3

    RăspundețiȘtergere
  2. Daa, ai pus şi tu fundal de Crăciun <3 Şi-mi place mult chestiuţa pe care ai făcut-o cu cursorul :X Şi semnăturaa :X
    Eu am rămas la volumul 2, dar cred c-o să profit de oferta aia de Moş Nicolae pentru toată seria. Le-am dat la schimb pe primele 2 şi acum îmi pare răău :o3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am chinuit o zi intreaga sa fac sa ninga peste tot x.x O ZI. Si tot nu mi-a iesit :|
      Aaaah, te bat daca nu ti-o iei ^.^ Si asa cam am nervi pe tine pentru Shane, daca te mai invarti mult pe cai gresite -sau cel putin care nu-mi plac mie:))-, bat la tine ca la Strigoi >.<

      Ștergere
  3. Uu! :X
    Am iubit si încă iubesc cartea asta! :x Ultimul citat este superb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu <3 Chestia e ca e ciudat cine o spune. Cine s-ar fi asteptat tocmai de Joe Solomon sa zica asa ceva? JOE SOLOMON? Iti bati joc de mine? Chiar s-a intors lumea cu fundul in sus :))

      Ștergere
  4. Iuuuuubesc seria <3

    RăspundețiȘtergere
  5. N-am citit-o inca >.<

    RăspundețiȘtergere
  6. E adevarat ca cei de la Leda nu au scos si cartea a 5 a?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, MetizO, din păcate e adevărat. Dar eu am de gând s-o citesc în engleză fiindcă din descrieri, pare cea mai tare din serie, plus că nu-l trădez eu pe Zach în halul asta :)) Trebuie să știu neaparat cum se așează treburile între el si Cammie >.<

      Ștergere