vineri, 21 decembrie 2012

Vaaai, tragedie, am supraviețuit :)


Nu pot decât să-i felicit pe cei care n-au chef să îmi citească toate debitațiile. Pariu că n-o să mai încapă nici un post înafară de ăsta pe pagină? Am lăsat prea multe și s-au adunat și.... iată tot ce-am de spus *oftat* :)) :

Deeeeci, am ieșit afară și după o bulgăreală extreeeeem de....ăăă, rece, am intrat în casă și am băut ciocolată caldă :)) Era cât p-aci să fac o băiță când am încercat să fac ca Minnie aia din imagine :)) E un lac la nici jumătate de kilometru de casa mea și noi *eu și gașca* ne-am găsit să ne urcam pe el fiindcă a înghețat. Toți s-au dat jos imediat că le era frică să nu facă buff, da' eu, geniul suprem, am stat până aproape s-a crăpat gheața sub mine :)) Ok, asta nu s-ar fi întâmplat dacă nu mă împingea un alt geniu, dar nu contează :))
Anyway, nu mai îmi simt nici mâinile, nici degetele, nici nimic, deci e bine :))

Ieri am fost la film, la Ho ho ho 2: O loterie de Familie, cum am spus, numai că acolo ne-am pricopsit și cu diriga și soțul ei. Perfect. Comic a fost când unul din gașcă și-a lăsat manierele acasă și a salutat-o ”Bună ziua, tanti diriga” :)) S-a înroșit ca un porc și s-a făcut că merg la baie. Diriga are doar 29 de ani, nu prea înțeleg ce căuta ”tanti” pe acolo, dar cu noi orice e posibil - suntem români autentici :P
Apoi am mers prin Maritimo și ne-am învârtit ca gâsca-n lemne până ne-am oprit să mâncăm. V-am mai spus că ăia de la KFC sunt niște idioți incurabili? Am așteptat 27 de minute până să se apuce să ne pregătească comada. Și nu era decât un om înainte, care s-a enervat și el și a luat doar cartofii prăjiți pe care îi avea pe tavă. 

Cred că știți că vă ștrangulez cu niște paste nefierte dacă ziceți că iubiți KFC-ul, One Direction sau Lala Band, da? Așa, ca să ne înțelegem.

Acum, upgrade la steluțeeee:


Am mai primit de la Rose, Iri și Emy <3 

Și am mai primit șiiiii


Regulile: trebuie să-i mulţumesc persoanei care m-a nominalizat (mulţumeesc), apoi să postez logoul premiului (făcut) şi să mai nominalizez încă nişte bloguri care mă inspiră, să anunţ bloggerii şi să mai zic 7 chestii despre mine.
Despre mine: sunt varză la desen, sunt o zăpăcită cu acte în regulă, am păr șaten, pot să fac sfoara, mai am un pic și pot să fac și șpagatul cu piciorul drept în față și tocmai secătuiesc la cap o fată să îți facă un blog d'ăsta de citeală (daaa, știu că te simți cu musca pe căciulă, flory :)) )


În pregătire la Ledaaaaaaaa *vocile alea care cântă Aleluiah*:

Van Alen Legacy - Moștenirea Familiei Van Alen de Melisaa de la Cruz (Sânge Albastru #4)
Coperta originală:


Kiss of Death - Sărutul Morții de Rachel Caine ( Vampirii din Morganville #8 )
Coperta originală:




Circul Nopții - Mogenstern Erin


Two truths and a lie - Două adevăruri și o minciună ( Jocul Minciuni #3) de Sara Shepard


Acum mă simt: 


Și mi-am terminat șii ciocolata caldă, dacă am uitat ceva editez postul sau fac altul nou.
See you soon :*


                               

(așa îmi sună mie telefonul :)) )


6 comentarii:

  1. Uh! :x Si eu am tras o imbulgareala calumea saptamana trecuta! :x :X Si... si... draguta postare! =)) Da da... e vacanta... nu mai gandesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai un lac la nici jumătate de km de casă?Păi asta este WOW pentru că eu am un râu la nici jumătate de km. de casă:)).Cât despre gheaţă..eu niciodată nu am avut curajul să patinez,nici măcar pe gheaţa de pe sol.

    Am auzit şi eu că a apărut la Leda cartea ,,Două adevăruri şi o minciună" şi de asta va trebui să îmi reînoiesc lista de Crăciun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, mergi înainte cât vezi cu ochii, până ajungi la tomberoanele de gunoi și de acolo o iei la dreapta și iar în față și gata, esti pregătit să spargi gheața :))

      Ștergere
  3. De când am citit titlul postării am început să râd :)) Well, şi eu voiam să văd Ho Ho Ho 2 zilele astea, cu familionul :o3
    Lăsând uriaşaaaa invidie pe care o am pe lacul tău (cum sună :))), Veroo, pune-ţi gadget-ul cu persoane interesate, te roog :o3 Îmi e greu să îţi urmăresc postările aşa. Şi vreau să fiu la curent cu tot. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să-l vezi, e frumooooos :)
      Gata, l-am pus :* Eu urmăresc și pe acolo, dar și prin rubrica ”Eu citesc”, fiindcă acolo se modifică permanent, în ordinea în care au postat utilizatorii :)

      Ștergere