miercuri, 12 decembrie 2012

Cassie, Cassie, nu stai potolita...

   „Can’t get enough of Magnus Bane? Let the new short story cycle, The Bane Chronicles, fill the void. Cassandra Clare will collaborate with YA authors Sarah Rees Brennan (Unspoken, Team Human) and Maureen Johnson (The Name of the Star, 13 Little Blue Envelopes) on the serialization which will be focus on Bane, the immortal warlock seen in Clare’s Mortal Instruments and Infernal Devices series. 

   Starting in February, one story in the cycle will be released every month in e-book format leading up to The Mortal Instruments: City of Bones movie (out Aug. 23). This will be followed by a single print edition in 2014. 

   What are you initial thoughts on The Bane Chronicles? And are you excited to see Godfrey Gao portray Magnus on the big screen? Sound off in the comments.”

Da, oameni buni, ați înțeles bine - dacă ați înțeles, dar asta-i altă mâncare de pește :))

Cassie a noastră vrea să scoată o carte à la Magnus Bane, cu sclipiciuri și pălării din care ies iepuri, alături de Sarah Brennan și Maureen Johnson. Autoarea a anunțat si pe tumblr-ul ei și aici (e postat de altcineva, dar ați prins esența). 

După cum observați, la al doilea link, cel care a postat întreabă ce spin off ar mai vrea fanii: al lui Alec, Simon sau Maia. Toți au răspuns Alec și sincer, oameni buni, de Maia și Simon am auzit prea multe deja, de-mi stă și-n gât de relația lor super-fericită. Plus că am eu ceva cu Simon, aghhh >.<
Deci, Aleeeec, vino-n-ncoa, frumușelule <3 :))

Daa, și votați-l aici pe Jace sau Magnus al nostru :) Puțin dezamăgită că Jace are destul de puține voturi, totuși ma bazez pe voi :) Oricum el si Magnus sunt printre primii :X 

Revenind la Magnus, autoarea va posta câte un ebook pe lună până la lansarea City of Bones și în 2014 și ediția printată. Dar aici pică dilema: va fii Magnus cu personajele din Instrumente Mortale sau Dispozitive Infernale? Adică, doar nu l-o pune autoarea acolo singur, să se lupte cu morile de vânt :))


Și ecranizare la un Paaaatch :)) *din păcate nu există doi, dar ne mulțumim cu ce avem :))*
Au fost cumpărate drepturile și se face film. Păcat că încep în septembrie 2013 (parcă) :|
Știu, fetelor, îmi pare rău că v-am distrus visele, dar mai bine mai târziu decât niciodată, nop? Totuși ard de curiozitate să văd cine-i va interpreta pe Patch și Nora. Cam am eu o viziune, dar rămâne de văzut, fiindcă nu știu dacă există cineva atât de perfect :))

Oh, și uitați ce-am desenat:



Deh, nu mă pricep la pupile și nas, așa că am transformat-o în mască. Dar nu dați pe mărire, răiloooor, arată mai bine din depărtare și în realitate :))


Pluuus că am o surpiză Wattpad-istă pentru voooi <3 
Ce ziceti de niște chinuri regale?


   Anneke Vàry e tipa roșcată care nu iubește deloc ifosele regale e prințesa moștenitoare a tronului unei țări pe care n-am stabilit-o încă :))

   V-am mai spus că toate ideile îmi vin în baie? Asta nu se abate de la regulă. M-am chinuit toată ziua să găsesc o idee pentru o poveste nouă și când am mers la duș m-a trăznit revelația :)) - la propriu, având în vedere că imediat ce am intrat am fost învelită într-un strat de gheață... sau apă rece sau ce Dumnezeu o fi fost, eu tot o ciudată rămân :))

   Anyway, am început să iubesc numele de Anneke. Nu mă întrebați de ce și de unde a venit - poate jetul ăla de apă m-a afectat mental, nu știu :)) - dar pur și simplu îl repet într-una și God, e mișto :))

   Am mai pregătit o poveste - adică doar descrierea ei și o parte din personaje, dar la aia mă gândesc să fac măcar șapte capitole din asta și cinci să le am deja scrise, ca să nu mai fie nevoie să așteptați - vedeți cum mă gândesc eu la toate? :)) Vă arătam coperta dar nu știu încă titlul, deci e în lucru :))


4 comentarii:

  1. Iuuuuii,nu se poate că Jace să aibă aşa puţine voturi!L-am votat şi eu pe Jace,sper să câştige!

    RăspundețiȘtergere
  2. :x ce tare pare povestea!! :x
    Masca e asa odododo! :x
    Uuhh... acum m-am apucat de Orasul Oaselor... JAACE! :x

    RăspundețiȘtergere