luni, 15 octombrie 2012

Salt din stratosfera si giveaway




     Aaaasa,inainte de toate,vreau sa va spun ca sunt mandra de mine :D Am rezistat tentatiei de a citit sfarsitul de la Sacrificiu Final si stiu ca v-am tot sacait cu asta,dar niciodata n-am mai rezistat atat de mult si pe bune,e chiar o mare realizare :))
    Acum,vreau sa va spun despre super-nebunul asta de Felix: A sarit din stratosfera,adica a vazut ce e dincolo de cerul banal pe care-l vedem noi zilnic.Nu-mi place s-o recunosc,dar sunt un pic inividioasa :P Eu trebuie sa ma limitez zilnic la o pata mare,galbena,imposibil de privit pe un fundal albastru spalacit.El a vazut dincolo de tot.Si,da,stiu,de 7 ani planuiesc asta si cand ajungi in stratosfera,nu prea-ti mai sta gandul la peisaj dar mereu am fost incantata sa incerc ceva noooou.
     Si totusi,nu trebuie sa ne gandim la ce nu avem ci la ce avem.Totul are ceva frumos si trebuie sa apreciem asta.Ai fi o fiinta fara suflet daca nu ai putea sa sesizezi culoarea aparte a fiecarui lucru,mirosul imbatator care pare ataaat de comun,dar defapt e atat de neobisnuit si Dumnezeule,trebuie sa invatam sa traim!Sa exploram lumea,sa fim fericiti de toate intamplarile *si bune si rele* pentru ca exista.Dumnezeu le-a creat dintr-un motiv,si o schimbare cat de mica poate schimba tot viitorul.
      Si *din nou ma mir ca am putut sa fiu ataaaaaaaat de serioasa* trebuie sa dau si eu drumul la un fluturas care sa strice atmosfera aia,ca de,d-aia exist,nop? Daca ne gandim la intoarceri in timp,eu ma gandesc automat si la seriile Culorile Dragostei si Witch :D De Witch m-am apucat,dar -cu ajutorul englezei mele de balta- am lasat-o balta fiindca dupa 8 pagini eram in ceata :))  Si de Culorile Dragostei inca nu m-am apucat,dar e pe lista.
      Aaaa si,vroiam sa va mai zic si cat de nemandra sunt de mine: dintr-o porcarie *n-am realizat nici acum care* am reinstalat windows-ul si nu mai am nimic pe el.Am instalat google chrome si inca cateva chestii,dar documente,teme,poze,tot...S-A DUS! :((
      Siiii iata un super-giveaway: http://booktownlover.blogspot.ro/2012/10/halloween-giveaway.html

Ok,sper sa nu visez la noapte ca sar de pe luna :)




2 comentarii: