duminică, 28 octombrie 2012

Academia vampirilor - Ecranizare

Ia uite ce ne zice nene Google:


,,Preger Entertainment a achiziţionat drepturile cinematografice pentru seria ACADEMIA VAMPIRILORde Richelle Mead – un bestseller New York Times. În Statele Unite, Academia vampirilor a debutat peNew York Times Bestseller List în 2007 şi continuă să se menţină acolo cu fiecare nouă carte din serie, datorită entuziasmului cititorilor şi al criticilor. A avut vânzări de peste 3.5 milioane de exemplare pe plan local şi 1 milion de exemplare pe piaţa internaţională. Academia vampirilor a fost publicată până acum în 34 de ţări, inclusiv în Marea Britanie şi Australia. În America, Spirit Bound, volumul 5 al seriei, a ajuns pe locul 1 în New York Times şi USA Today, fiind totodată cea mai vândută carte simultan şi în Australia şi în Noua Zeelandă. Cea de-a 6-a carte şi ultima din serie va fi lansată în decembrie 2010. Pe baza succesului internaţional, Penguin/Razorbill a comandat o continuare a seriei, ce va începe în 2011.
Fanii seriei din toată lumea au împăienjenit reţelele de internet cu prezentări ale filmului create de ei înşişi, chat rooms, bloguri şi chiar petiţii pentru transpuneri cinematografice – trimiţând un mesaj deosebit de puternic la Hollywood pentru aducerea personajelor create de Mead pe marele ecran. “Acest viral a explodat pe internet,\’ comentează Preger. \’Găsirea unei poveşti epice ca aceasta şi adaptarea ei este un lucru, dar să descoperi ulterior acest public uriaş, ce creşte exponenţial, ce aşteaptă cu nerăbdare — chiar cere — ca filmul să fie produs, este o realitate incontestabilă, ce îţi impune o marre responsabilitate./Fanii si-l doresc pe Ben Barnes ca Dimitri si Megan Fox ca Rose.''


Stirea e din 2010,dar ce strigoii mei fac de atata timp?Unii fani zic ca producatorii nu gasesc castul si scenaristii,altii spun ca deocamdata au in curs pelicule cu vampiri si le e frica sa nu aiba audienta prea mica.La atatea cereri,dau cu piciorul ocaziei >.< Daca dau de vreo stire cum ca au inceput,sunteti primii care afla!


2 comentarii: