sâmbătă, 20 octombrie 2012

Recenzie: Naluca si Naucul de Stacey Kade

Alona

    Fata perfecta - blonda,cu picioare inestimabil de lungi si bronzate si ,ei bine,o moarte deloc fericita.Majoreta-sef ,cu Chris -cel mai tare tip din scoala- in zgarda. Dar cand totul nu mai e asa cum vrei tu,ci cum vor ceilalti?Tu nu mai poti schimba nimic....

    E foarte ciudat sa fii fantoma...Sa treci prin lucruri si fir-ar sa fie,iti trebuie o concentrare frustranta ca sa poti atinge lucrurile.

    Ah,ca sa nu mai pomenim ca singurul dintre cei vii care o poate vedea si auzi e Will -tipul goth.

    A murit cand un autobuz plin cu tocilari a....practic,strivit-o.Ce soarta cruda.:))

Will

    Tipul care vorbeste cu fantome.Vazut de multe ori vorbind singur sau ascultand muzica in ore FARA sa il certe profi -asta da Rai.Numai ca motivul din spatele ''tratamentului'' te dezumfla.

    E foarte ciudat sa vezi fantome -mai ales cand iti cer sa mergi la stra-stra-stranepotul lor si sa ii spui ca nu e bine sa fie homosexual si ar trebuii sa-si ierte nevasta :)) Oh,si cand Bunicul B. e prin preajma, ramai fara cuvinte :)) Si majoreta-sef s-a mai si gasit sa arda gazul peste tot unde e Will,criticandu-i tricourile si sacaindu-l la cap


    Deci,cartea din ambele perspective - cred ca v-ati dat seama ca le moi a ramas asdfgh cand a descoperit ''Ce moooh?2 perspective?Blondimea mea n-o sa reuseasca sa tina pasul!'' *nu,nu sunt blonda, dar na,asa vine vorba*.

     E draguta si e numai buna pentru o pauza de vampirizme *nu ma pot abtine sa nu repet,rimeaza cu cizme :))*.

,, Dar, sigur, să-ţi petreci noaptea la morgă lângă cadavrul tău s-ar putea să te facă niţeluş ursuz. Mă gândeam doar la lucrurile care or să-mi lipsească. S-a zis cu îngheţatele linse pe ascuns! Adio,sărutări! Sau orice altceva. Am murit virgină, fir-ar să fie - şi nu ăsta era planul!"

,, -Aş putea-o urmări, sunt cu adevărat invizibilă zilele astea! a spus Alona, întorcându-se în scaunul ei şi întinzându-şi picioarele lungi în faţă, lucru care m-a făcut din nou să mă holbez la ele.
-Hei, faţa mea e aici!
A pocnit din degete la mine, iar eu mi-am ridicat privirea.
"




2 comentarii: