marți, 2 octombrie 2012

GIVEAWAY



Eh,uite si primul meu giveaway<3
Inainte de toate,vreau sa va spun despre o chestie care s-a intamplat azi.
Eram la ora de engleza cu diriga,iar noi *ca niste ingerasi ce suntem* nu faceam liniste.
Diriga:''Silence!''
O colega: ''Patch!Unde?''
A fost de milioooane trezirea ei!:))))Toata ziua fusese o leguma si cum a auzit de Silence (vol.4 din Hush Hush --> Ingerul Noptii --> Patch) a sarit in picioare.N-am sa uit cat oi traii + nici nu stiam pana azi ca e fan!

Acum,sa ne intoarcem la oalele noastre.:D

Premiu 1:

Nascuta la Miezul Noptii (Shadow Falls vol.1) de C.C.Hunter si Blestemul Focului (Elita Intunecata vol.1) de Chloe Neil



Premiul 2:

 



Premiul 3:

 



Premiul 4:

 


Premiul 5:
  •  
Caderea si Rapirea (Cele Noua Vieti ale lui Chloe King vol. 1 si 2) de Lizz Braswell


                           (Recenzie : aici)

Premiul 6:

  






Deci,dupa cum ati inteles,vor fii 6 premii.V-am cerut parerea,dar n-am primit niciuna,asa ca am pus biletele si am tras la sorti (pe care carti sa le pun ca premiu) :)
Vor fii si 6 castigatori.Alegeti pentru care dintre premii concurati in formularul de mai jos.
Am exagerat cu numarul de castigatori?Pentru mine,niciodata nu e destul :))
CARTILE SUNT IN VARIANTA ELECTRONICA
Si,in legatura cu a 2 chestie din formular,as vrea sa postati,dar nu va pot obliga in aceasta privinta.
Acest concurs e promovat pe Concursuri Online.
Dureaza pana pe: 15 Octombrie 2012
Succes!<3



12 comentarii:

  1. Este un concurs foarte dragut. Multumesc pentru invitatie. Ah, cartea mea favorita la momentul de fata este Dark Light de Sara Walsh.

    RăspundețiȘtergere
  2. Una din cartile mele preferate este Vei fi acolo? de Guillaume Musso. Este o poveste de dragoste, extrem de frumoasa, care sparge limitele temporale si spatiale ca sa faca loc numai pentru...iubire. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cartea mea mea preferata este Shogun de James Clavell. Ne arata cat de mari erau diferentele intre Europa "civilizata" si Orientul barbar.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am o carte preferata, se schimba destul de des :) Dar mi-a placut foarte mult ''Spulbera-ma'', una din cele mai bune carti pe care le-am citi vara asta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cartea mea preferata, de luna asta :)), este Ingeri si demoni de Dan Brown <3 o carte care m-a lasat fara respiratie in momentul in care am terminat-o..

    RăspundețiȘtergere
  6. Una din cartile mele preferate este "Biblioteca umbrelor". Mi-a placut pentru ca imbina suspansul cu literatura, cu placerea de a citi si cu putina fictiune/fantasy.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna..pai seria mea favorita este Harry Potter ...insa acum ...tind cu desavarsire si spre Ps Te iubesc. Este un concurs foarte dragut si iti multumesc pentru ocazia de-a participa ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Una dintre cartile mele preferate, sau mai bine zis seria mea preferata ( pentru ca toate cartile din aceasta serie imi plac )este seria Fortele Raului Absolut. Mi-a placut foarte mult pentru ca era antrenanta, actiunea decurgea intr-un mod bun, nici prea grabita, dar nici plina de amanunte care nu si-ar avea locul si pentru ca abia prin al doilea volum a aparut si partea romantica dintre personajele principale, care s-a manifestat pana in ultimul volum.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cartea mea favorita momentan este "Nascuta la miezul noptii" deoarece are tot ce ii trebuie unei carti: aventura, mister, supernatural, dragoste...
    Multumim pentru giveaway! Este suuper!! <33

    RăspundețiȘtergere
  10. Cartea mea preferata este The selection by Kiera Cass pentru ca este o poveste superbă, în care nimic nu e ceea ce pare, în care competiția uneori poate fi dată la o parte, și înfrumusețată cu prietenii, în care chiar și cei mai bogați, și care au toate resursele să fie fericiți pot fi triști și descurajați, în care chiar o fată fără prea multe motive de bucurie mereu ia ce e mai frumos din viață, e optimistă și capabilă să lupte pentru binele poporului ei.
    Superb concursul!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cartea mea preferata este Whispers in Autumn de Trisha Leigh. Este foarte, foarte frumoasa, distopica si are multa fictiune. Autoarea stie sa te tina in suspans si are un scris clar si usor de inteles.

    Cate caarti! :o3 Super concurs :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Ultima carte citita de mine a fost Agonie si Extaz de Irving Stone.Am fost cumva trist cand am terminat, cum ma simt de fiecare data cand termin un roman care imi place mult. E ca si cum iti iei ramas bun de la un prieten drag. Povestea vietii lui Michelangelo Buonarroti, de la 13 ani, cand devine ucenic la un atelier de pictura, pana in ultimul sau ceas (89 ani), creata de Stone m-a facut sa visez la Florenta, la dealurile toscane, la marmura atat de mult iubita de artist si la arta creata de el.
    A fost foarte inspirant sa vezi un om cu o pasiune atat de arzatoare, cu un spirit atat de frumos, care si-a dedicat intreaga viata sculpturii, mai apoi picturii si chiar arhitecturii. Vine sa sustina ideea ca doar prin multa munca, dedicatie si pasiune se pot crea lucruri cu adevarat nemuritoare, cum este arta lui Michelangelo. O carte cu adevarat exceptionala !

    RăspundețiȘtergere