duminică, 7 iulie 2013

Recenzie: Tristeți de Sucub (Georgina Kincaid#1) de Richelle Mead

Titlu: Tristeți de Sucub
Autor: Richelle Mead
Seria: Georgina Kincaid, #1
Număr de pagini: 416
Anul apariției [Ro]: 2010 (de editura Leda)

Title: Succubus Blues
Author: Richelle Mead
Series: Georgina Kincaid, #1
Number of pages: 358
Publication year [En]: 2007 (by Kensington)

^^Team Seth forever^^
Georgina Kincaid este un sucub - adică un demon sexy și plin de glamour, care seduce muritorii și le absoarbe energia.
Deși aparent să fi sucub pare ceva spectaculos, Georgina nu poate avea o viață amoroasă normală, căci asta ar însemna să facă rău celor doi bieți muritori de care se simte atrasă, scriitorul Seth Mortensen și fermecătorul Roman.
Dragostea trece însă pe locul secund atunci când în lumea nemuritorilor din Seattle se ivește o amenințare: vampiri și drăcușori deopotrivă sunt atacați, iar Georgina, investigând de una singură, descoperă existența unor creaturi respinse atât de Rai, cât și de Iad, și care vor să se răzbune.
Tanana, Richelle Mead lovește din nou!
Se știe deja că punctele forte ale femeii ăsteia sunt intriga și amuzamentul, astfel încât reușește de fiecare dată să creeze un roman exploziv.
După cum am spus și mai sus, sunt team Seth. Fiindcă practic văd în el propria persoană, mai sigură pe scris decât pe vorbit, căreia i se încârligă limba în momentele importante cât trebuie să vorbească, timid și nesigur. Roman nu mi-a plăcut niciodată, prea ”tupeist” și insistent. Plus că mi se părea că n-ai putea să te bazezi pe el orice ai face. Pur și simplu n-am avut încredere în el și tipele team Roman pot să spună că sunt așa și pe dincolo, dar e prea... nesimțit.
Sfârșitul surpinzător și te lasă să speri la mai multe aventuri alături de Georgina Kincaid (și Seth, hehe) și sunt nerăbdătoare cum poate să continue, având în vedere că e cam... gata, știți? Adică totul (aproape) pare să se așeze la locul lui, gata să intre pe făgașul normal. Dar nu o subestimez pe Richelle Mead ^.^


7 comentarii:

  1. Eu am auzit ca'i pornache si naspa :)) mail me' love :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am sărit paginile alea. Dar au fost doar vreo două scene, parcă, și aveam nevoie urgent de ceva Richelle Mead, așa că... mda ^.^

      Ștergere
  2. Parcă era serie pentru adulți. -.- Deși o iubesc pe Richelle, parcă nu vreau să citesc 18+ prea mult până atunci. =)) Ăă, drăguță recenezie, deși mi se pare scurtă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fuuu, am terminat cartea acum nu știu cât timp, deci nu mi-am mai adus aminte impresiile proaspete, de aia e scurtă ^.^

      Ștergere
  3. Noa..cică demon sexy :)).Aia îs eo în duş,tu Vero.Ai citit o carte integral despre mine :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaaai, și nu scria nicăieri Panda -.- Oamenii ăștia cu traducerile lor au ceva explicații de dat:))

      Ștergere
  4. Hei! Imi poate spune cineva cati ani are eroina principala? mersi:*

    RăspundețiȘtergere