sâmbătă, 1 iunie 2013

2013 Summer Challenge și Versa-nu-știu-cum


La Mulți Ani, copilași:o3
(Mai ales mie, care n-am să mă maturizez niciodată, probabil)
Șiiiiii la mulți ani The Book Loveeeer! Am și uitat, când am terminat postarea mi-am adus aminte. Ce netrebnică sunt cu bebelușul meu -.-
Doamne, îmi amintesc ce emoții aveam acum un an și... of, ce frumos a fost atunci.
Păăăi, fiindcă simt eu că e o vară mai specială, m-am gândit la 2013 Summer Challenge, în care mi-am propus să citesc 2013 pagini, să urmăresc 2013 secunde de film, să ascult 2013 secunde de muzică și să scriu 2013 cuvinte. Știu, ciudat, dar mi-am zis ”Hei, trebuie să faci și tu ceva, nu?”. Cine are chef să facă chestiuța asta cu mine, primește o prăjiturică. Sau o felie de pizza. Mama face pizza:))
În orice caz, am unit toate artele, câte puțin din fiecare mai sus. Cărțile, filmele, muzica și scrisul cred că sunt lucrurile fără de care planeta ar fi un coș de gunoi cu banane și conserve. Așa că da, m-am gândit să le combin pe toate într-o vară și să o fac să iasă printre cele mai tari. Poate am să fac și un banner. Poate.
Așa, acum să ne întoarcem la nenea Versatile *parcă așa era, nu?* Mersi, tanti Alexandra:*
Reguli:

1. Mulțumește-i persoanei care te-a nominalizat.
Mulțu' frumos, Alexandra:o3
2. Include link-ul către blogul respective.
'Ete ași.
3. Selectează 15 bloggărițe pe care le-ai descoperit recent sau pe care le urmărești constant.
Ouhm, să vedem:
-Fetele de pe Walking on Letters (http://walking-on-letters.blogspot.ro/)
(dacă trebuia să fi și tu aici și hmmm... nu ești, atunci ori mi s-a blocat tastatura, ori memoria mea chiar are rugină până la ultimul colțișor - dar în orice caz, ia-o și lasă-mi link-ul)
4. Lasă un link la ultima lor postare pentru a le anunța.
Las' că nu fug blogurile până mâine.
5. Spunei persoanei care te-a nominalizat 7 lucruri despre tine
Doamne, o să înebunesc cu chestia asta. Dar na, ne supunem și noi regulilor:
-Zâmbesc mai mult decât prevede legea. Pur și simplu nu pot să mă supăr, prefer să i-o întorc omului pe față direct rânjind, știți voi, cu o replică de-aia care l-ar fac mândru pe Jace, iar apoi să îmi văd de treaba mea. Dar zâmbesc din orice: pur și simplu nu mă pot abține.
-N-am mai plâns de când aveam 6 ani. Plânsul îmi năclăiește gândurile și de fel sunt o persoană calmă, care gândește în cel mai propriu sens al cuvântului. Cred că gânditul sub presiune e unul din punctele mele forte. Dacă teza noastră la mate ar fi fost un film, ar fi fost cea mai lacrimogenă dramă din istorie. În schimb, chiar dacă nu a ieșit așa bine cum vroiam, cât eram înconjurată de trei fântâni de interior, am zâmbit și am încercat să le fac să râdă. Până la urmă, ”Ce nu te omoară, te face mai puternic”, right?
-Am o obsesie pentru zeii greci. Ok, puteți să ziceți că sunt dereglată, dar îmi place istoria. Nu genul iluminiști și mai știu eu ce, ci adevărata istorie, cu Da Vinci, Ioana d'Arc, Cleopatra, toate cele.
-Am un frate mai mare. Și enervant, că doar asta e trăsătura fundamentală a fraților.
-Pasiunea mea pentru citit a început cu Twilight. Să nu vă aud! N-o fi cine știe ce perfecțiune, dar e prima mea serie citită care m-a făcut să vreau mai mult (a urmat Casa Nopții, până la vol. 3, când m-am hotărât că Zoey deja devenea prea enervantă).
-*gândește, gândește, gândește* Ah, știu! Spun exact ce am în cap. Ca cei din Candoare. Îi dau înainte și îi spun persoanei verde în față că e așa și pe dincolo dacă aia am în cap, sau ale chestii. 
-Am moștenit obsesia asta cu cititul de la tata. El citea 500 de pagini în o oră jumătate. Mă gândesc că poate am să ajung și eu la pragul ăsta într-o zi.
Transmisie încheiată și încă o dată, la mulți aaani, blog. Dacă îmi aminteam mai devreme, organizam ceva. Dar știți voi cum sunt eu. Uit și cum mă cheamă.

10 comentarii:

  1. Of, sa-ti traiasca blogusorul! Si eu am inceput sa citesc fatasy cu Twilight :)) Si cred ca ma bag si eu la challenge :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani de blog! :D Multumesc mult pt nominalizare :) M-ai lasat cu gura deschisa la punctele 2 si 7!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi și nominalizările au fost plăcerea mea:)
      :)) Sunt o persoană surprinzătoare din multe puncte de vedere ^.^

      Ștergere
  3. Merci Vero:*
    Wow, asta chiar e tare. 500 de pagini in 90 minute e ceva :) Nu l-am intrebat niciodata pe tata cat citea el pe vremuri pe minut. Pacat ca acum s-a lasat, eu chiar as vrea sa imi pastrez pasiunea asta si cand o sa am copii si alea alea :))
    Oh, si la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Și tata s-a lăsat, dar eu nu vreau să renunț niciodată.
      Mersi ^.^

      Ștergere
  4. Awwww,la multi ani ,blogusor ! Multumesc ,Vero pentru nominalizare ! :)
    Va puuup :*

    RăspundețiȘtergere
  5. I finally did it :)) http://roxtao.com/2013/06/27/leapsa-10-11/

    RăspundețiȘtergere