luni, 11 februarie 2013

Recenzie: Scoala s-a terminat... pe veci! ~ Maximum Ride#2 de James Patterson

   Cu siguranță nu boala volumului doi! A fost mai bun decât primul, chiar :)

   Deeeci, Maximum Ride și stolul ei continuă să fie aceiași distrugători-de-Eliminatori. Dar, dacă eșuează?

   Fang e rănit și are nevoie de ceva mai mult decât abilitățile echivalente cu un mare zero ale lui Max. Ajung la un spital uman, iar de acolo agenta FBI Anne Walker îi ia sub aripa ei. Sunt liberi, fericiți, aproape umani pentru 2 luni.

   Adică știți voi: merg la școală, ard puiul de Ziua Recunoștiinței, zburdă pe cer ca niște mielușei nevinovați și înaripați.

   Ouhhhmmm, gândul îmi fuge da adorabilitatea aia de Angel. Devine tot mai dubioasă fata asta :)) Adică, tot mai multe abilități ciudate - și nici Max nu e mai prejos.

   Fang m-a lăsat și de data asta lată, la fel și Total *o să vedeți voi cine e:))* și Max e la fel de uluitoare ca întotdeauna. Mai trebuie să vă spun că omor directorul Leda dacă în următoarele trei 3 secunde nu anunță precomanda pentru volumul trei? ”Saving the world and other extreme sports” Poate suna mai bine de atât?

   Mă întreb cum e să ai 5 copii, un câine și pe ”partenerul favorit de ciomăgeală” după tine în același timp. Trebuie să mai adaug pe listă și faptul că până și un orb gătește mai bine decât tine?:))

   Îmi place că Patterson nu se abține din a scrie nimic, ceea ce îi face personajele foarte realiste.

Fără doar și poate, Maximum Ride e noul Superman care ți-a salvat fundul în trecut, ți-l salvează în prezent și mai mult ca sigur ți-l va salva și în viitor.



6 comentarii:

  1. Vai! Nu am înțeles o iotă din toată recenzia. o.O Nu am citit primul volum și sincer... nu prea mă atrage. -_- Ador îngerii. Și recenzia. Așa că o să îi dau o șansă când voi termina wish-listu prezen! :p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebuii să te atragă. Nu e vorba de îngeri. E vorba mutanți, dar oarecum da, îngeeri. Păi ar trebuii să fie în capul listei, ce naiba?

      Ștergere
  2. Două fraze care m-au făcut să reflectez :-? :
    "Adică știți voi: merg la școală, ard puiul de Ziua Recunoștiinței, zburdă pe cer ca niște mielușei nevinovați și înaripați."
    "Fără doar și poate, Maximum Ride e noul Superman care ți-a salvat fundul în trecut, ți-l salvează în prezent și mai mult ca sigur ți-l va salva și în viitor."

    Având în vedere că HABAR n-am despre ce e vorba, cred c-o să adorm cu ăste' două enunțuri adânc înfipte în creieraș, în încercarea eșuabilă de a ÎNȚELEGE CEVA. :))
    Până la urmă, e cu îngeri sau mutanți? O.o Că mie mi se par două chestii diferite. Și.. Eliminatori? Bun, gata, m-am prins. Ori citesc cărțile, ori valea. Chestiile sunt complicate în carte, sau chiar așa sunt? *a treia întrebare care o să mă stranguleze la noapte*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chestiile sunt complicate în carte sau doar așa par?* scuze, mi-e somn. Hm, mai am patru ore 45 de somn. Iei :))

      Ștergere
    2. Nu e complicat deloc. Max e genul de eroina bad-ass extrem de priceputa la tabacit funduri de Eliminatori. Eliminatorii sunt alti mutanti, jumatate oameni jumatate lupi, care vor sa aduca stolul inapoi la scoala. Si stolul e defapt format din mutanti, niste copii carora le-a fost introdus A.D.N. aviar si pot zbura -stii tu, cu aripi. Am sa modific recenziile :D

      Ștergere
  3. Nu e nevoie să le modifici. Doar că la cât de mult mă duce pe mine tărtăcuța, e inevitabil să nu cedez pe la o oră târzie. Acum înțelesei. Și cred că seria asta e și ea pe wishlistul meu :3

    RăspundețiȘtergere