vineri, 24 august 2012

Recenzie: Jocurile Foamei #1



,,Districtul 12.Locul unde poti murii de foame in siguranta.''

   Captivanta,plina de actiune,tot ce pot spune e : OMG! Suzanne Collins face o treaba minunata <3

   Am vazut cateva secvente din film,n-am avut timp sa ma uit la tot si pot spune ca actorii m-au dezamagit.Pe Katniss mi-o imaginam cu parul negru ,tenul alb si intr-un fel,mai slaba.Actrita mi se pare prea grasa pentru rol si in plus are parul saten.Iar Peeta si Gale par intr-un fel prea...maturi.Autoarea spune ca Gale pare mai mare decat e defapt,dar nici chiar asa.

     Dar,in fine,eu nu fac recenzia filmului.E una din cartile care nu duce lipsa de actiune,va asigur de asta :) A fost tare partea in care Haymich a cazut in cap de pe scena,il stie tot Panemul,mentorul Districtului 12 :))

    Dar m-a enervat partea in care ei a trebuit sa faca pe indragostitii *Katniss si Peeta* .Sponsorizarile ar trebuii sa vina din cauza ca esti in stare sa faci ceva,nu din cauza ca au impresionat publicul cu minciuni.Dar,hmm,cu se spune : In dragoste si in razboi totul e permis :D

   Da,nu neg,e captivanta,dar nu asa cum e descrisa peste tot >.< Adica nu merita sa aiba atata vanzare si atatea laude,mie chiar nu mi s-a parut de locul 1 in New York Best Seller Time, totusi.

Poate celelalte carti or sa salveze seria...

Scor:
♥ din 5

3 comentarii:

  1. Seria asta o vreau, o vreau ...dar am auzit ca au pus-o p o lista cartilor interzise, datorita limbajului licentios asa-i ?aduica are cuvinte triviale sau? oricum astept si recenzia celorlalte 2 volume a inca ceva ai reusit sa citesti cele 20 de carti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca au pus-o pe lista aia,fiindca Jocurile Foamei nu mi se mai pare o serie asa minunata.Cand am scris recenzia eram inca in euforia specifica fiecarei carti pe care o termin.Am descoperit ca imi trebuie cateva zile sa-mi limpezesc mintea,apoi sa-mi scriu parerea.
      Celelalte 2 volume se afla deocamdata in viitorul foooarte departat.Bine,poate nu chiar fooooarte,dar nu mai devreme de cateva luni serioase.
      Cele 20 de carti de la pariu?Nup.Nici eu,nici Rose :D

      Ștergere
  2. Mie mi-a placut mult. Este prima carte distopica si in engleza pe care am citit-o. Like.. ever :)) Mi-a palcut stilul autoarei, mi-a placut ca a avut actiune, personajele au fost bine individualizate, si desi au fost cateva scene care m-au enervat putin, nu neg faptul ca au fost scrie foarte bine :) In carte, team Peeta. In film team Gale, pentru ca, la naiba, Liam este bestial <3

    RăspundețiȘtergere