vineri, 10 august 2012

Palavrageala :)

   Bun,azi doar palavrageala,fara recenzii,zilele urmatoare s-ar putea sa pun una.Tartacuta mea e supra-incarcata si daca ma chinui sa scriu recenzii va pocnii :D
   Dupa cum spuneam.Eu recitesc Harry Potter si Camera Secretelor,Rowling e o autoare de nota 10 <3 Voi ce mai cititi?
   In ultima vreme stau mai tot timpul pe tableta si ma joc sau intru pe Pottermore.Da,aici o fata HP,pot spune ca Sayuki a trezit spiritul de vrajitor din mine din nou,adica zilele astea s-ar putea sa recitesc absolut toata colectia si sa vad toate filmele.Id-ul meu de pe Pottermore,ca sa ma adaugati la prieteni este: SparksBlood3804 .Abea astept cererile de prietenie .
   Scriu acum ca sa nu uit: Sayuki organizeaza un foarte dragut concurs criminal.Detalii aici,eu probabil am sa ma inscriu maine : http://sayukisbookblog.wordpress.com/2012/08/10/concurs-vise-spulberate/ Cartea pare si ea criminala,ca si autoarea <3
   Acum ne intoarcem la domnul Potter <3 Mi-as dorii foarte tare sa pot explora castelul,cred ca as fi mai ceva decat gemenii Weasley...As vrea sa il intalnesc si pe Albus Dumbledore,cu barba lunga si alba.Sincer,as prefera sa il intalnesc pe el si ochelarii lui in forma de semi-luna in locul lui Harry.
     Am invatat muuuulte din colectie :) Daca am prieteni adevarati,ei nu vor tine cont de faima si parerile lumii,ci vor ramane alaturi de tine.
     Acum am sa spun un lucru pentru care probabil ma voi auto-pedepsii mai tarziu,la fel ca Dobby :Ma bucur ca s-a terminat seria! Stiu,si eu sunt socata de ce am scris,dar problema e in cartea cu numarul 7 .Mor prea multe personaje care imi plac mie,pur si simplu nu imi pot imagina o carte Harry Potter fara unul din gemeni Weasley sau Lupin...sau multe alte personaje.Si cand ma gandesc la Ted,fiul lui Tonks,ca a ramas singur,la fel ca Harry ma apuca plansul din nou.
        Trebuie sa recunosc ca la aceasta serie am si plans.Mereu mi se intampla cand mor personaje care imi placeau :(( De exemplu,cand au murit Dumbledore si Sirius am udat imediat coada la soricei.Sau la sfarsit,cand erau atatia morti in Marea Sala,pe masura ce Harry ii analiza eu inmuiam cartea cu lacrimile.
    Bun,acum chiar am tartacuta supra-incarcata,dar tot mai spun cate ceva.
    As fi vrut sa fac vraji,ba chiar la un moment-dat am ajuns sa ma intreb daca acest taram fermecat chiar nu exista.Am rugat-o pe mama sa ma duca la Londra intr-o zi :)) Ca sa pot merge pe Aleea Diagon,sa il intalnesc pe Hagrid la Ceaunul Crapat si sa-l intreb cand vine cu scrisoarea mea.Stiu,innebunisem,dar eu chiar asteptam scrisoarea.


2 comentarii:

  1. Oh, dar desigur ca toate taramurile magice exista, deci si Hogwarts, Aleea Diagon si restul exista:). Doar cititm si vorbim despre ele, nu? Deci exista:)).
    Si mercic frumos ca ai mentionat si concursul meu in post. Big hug. >;D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere.Acum parca am chef de inca un post,da` hanar n-am despre ce sa scriu.....

      Ștergere