marți, 26 iunie 2012

Recenzie: Harry Potter si Pocalul de Foc ~ Harry Potter #4 + Premiu

   Asaaaaa,volumul incepe cu un vis al lui Harry,despre cum Voldemort a omorat un om - lucru deloc neobisnuit pentru el, duuuh.

   Apoi Harry,Hermione si baietii Weasley merg la Cupa de Vajhat unde vad semnul lui Voldemort,se sperie *looogic* si niste demeni se gasesc sa dea foc la corturi.

   La Hogwards se aduce Pocalul de Foc,care hotaraste cine va participa la turnirul celor 3 vrajitori - ok,poate 4 >> nimeni nu se gandeste ca un copil va parcurge probele posibil mortale si pana si lui Dumbledore - cel mai calm om de pe Terra- i se suie piticii.

„Unul concediat, unul mort, unul cu memoria ştearsă şi unul închis nouă luni într-un cufăr”
-Harry despre profesorii de Aparare Contra Magiei Negre

   Acuzatiile il lovesc pe Harry din toate partile si cade de mincinos si nebun....Cum e cand toata scoala te uraste, si pana si cel ma bun prieten al tau pare a fii impotriva ta?

   Nu pot sa imi imaginez cate schite a facut Rowling pana sa ii iasa cartea asta. Si,oh,stiti cum se intampla mereu in carti - cel in care ai incredere se dovedeste ca e un mincinos evadat din Azkaban .

♥♥♥ si jumatate din 5

Fragment:
,,Pocalul de Foc se facuse iar rosu si incepura sa zboare scantei din el.O flacara inalta tasni subit in aer si azvarlii o alta bucata de pergament.
In mod automat,Dumbledore intinse mana si lua pergamentul.Se uita inmarmurit la numele de pe pergament.Urma o pauza lunga,in care Dumbledore privii uluit hartiuta din mainile sale si toata lumea din sala se uita la el.Pe urma Dumbledore isi drese glasul si citi cu voce tare:
-Harry Potter''


Si,am primit un premiu de la Cuddlybooks ,pentru care ii multumesc >:D<





Il dau mai departe tuturor de la sectiunea Eu citesc.... care se gaseste in dreapta paginii.(pentru cei care nu il au)


12 comentarii:

  1. Malinutza65345626 iunie 2012 la 10:38

    Am citit-o si eu si i-am acordat acelasi punctaj
    Si felicitari pentru premiu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Super!Mi-a placut cand McGonagall se chinuia sa ii invete sa danseze pentru bal,la luat pe Ron de partener.Am ras de numai puteam.

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb..gelozia lui Ron, moartea unui personaj dragut , off de ce ? ...Harry a invatat multe in anul patru, desi a fost dat la o parte de prieteni, deoarece s-a crezut ca atrisat si numele lui a ajuns in pocal ..foarte frumos ..am ras la faza din baie ...genial ai o recenzie so sweet ,,

    RăspundețiȘtergere
  4. Uf..De ce te rusinezi si CedricK a fost pe aici, lui i-a luat mai mult decat tine =)) epic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) ''Si mai era si sirena aia proasta treaza,isi flutura coada!''

      Ștergere