marți, 26 iunie 2012

Recenzie: Harry Potter si Pocalul de Foc ~ Harry Potter #4 + Premiu

   Asaaaaa,volumul incepe cu un vis al lui Harry,despre cum Voldemort a omorat un om - lucru deloc neobisnuit pentru el, duuuh.

   Apoi Harry,Hermione si baietii Weasley merg la Cupa de Vajhat unde vad semnul lui Voldemort,se sperie *looogic* si niste demeni se gasesc sa dea foc la corturi.

   La Hogwards se aduce Pocalul de Foc,care hotaraste cine va participa la turnirul celor 3 vrajitori - ok,poate 4 >> nimeni nu se gandeste ca un copil va parcurge probele posibil mortale si pana si lui Dumbledore - cel mai calm om de pe Terra- i se suie piticii.

„Unul concediat, unul mort, unul cu memoria ştearsă şi unul închis nouă luni într-un cufăr”
-Harry despre profesorii de Aparare Contra Magiei Negre

   Acuzatiile il lovesc pe Harry din toate partile si cade de mincinos si nebun....Cum e cand toata scoala te uraste, si pana si cel ma bun prieten al tau pare a fii impotriva ta?

   Nu pot sa imi imaginez cate schite a facut Rowling pana sa ii iasa cartea asta. Si,oh,stiti cum se intampla mereu in carti - cel in care ai incredere se dovedeste ca e un mincinos evadat din Azkaban .

♥♥♥ si jumatate din 5

Fragment:
,,Pocalul de Foc se facuse iar rosu si incepura sa zboare scantei din el.O flacara inalta tasni subit in aer si azvarlii o alta bucata de pergament.
In mod automat,Dumbledore intinse mana si lua pergamentul.Se uita inmarmurit la numele de pe pergament.Urma o pauza lunga,in care Dumbledore privii uluit hartiuta din mainile sale si toata lumea din sala se uita la el.Pe urma Dumbledore isi drese glasul si citi cu voce tare:
-Harry Potter''


Si,am primit un premiu de la Cuddlybooks ,pentru care ii multumesc >:D<

Il dau mai departe tuturor de la sectiunea Eu citesc.... care se gaseste in dreapta paginii.(pentru cei care nu il au)


12 comentarii:

 1. Malinutza65345626 iunie 2012, 10:38

  Am citit-o si eu si i-am acordat acelasi punctaj
  Si felicitari pentru premiu!

  RăspundețiȘtergere
 2. Super!Mi-a placut cand McGonagall se chinuia sa ii invete sa danseze pentru bal,la luat pe Ron de partener.Am ras de numai puteam.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stiu,si eu .A fost partea mea favorita.

   Ștergere
  2. A,si felicitari de premiu!

   Ștergere
 3. Superb..gelozia lui Ron, moartea unui personaj dragut , off de ce ? ...Harry a invatat multe in anul patru, desi a fost dat la o parte de prieteni, deoarece s-a crezut ca atrisat si numele lui a ajuns in pocal ..foarte frumos ..am ras la faza din baie ...genial ai o recenzie so sweet ,,

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daaa,faza cu Myrtle in baia Perfectilor a fost mortala!

   Ștergere
 4. Uf..De ce te rusinezi si CedricK a fost pe aici, lui i-a luat mai mult decat tine =)) epic

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :)) ''Si mai era si sirena aia proasta treaza,isi flutura coada!''

   Ștergere