sâmbătă, 9 iunie 2012

Leapsa


   Deci de data asta am luat leapsa de la Rose, de pe Addicted to books :) Va trebuii sa comentez despre concursurile online .

Deci,scriu despre fiecare in parte:

Concursuri cu tragere la sorti: 

   Eu nu prea particip la astfel de concursuri si parerea mea e ca sunt niste concursuri nici prea corecte,dar nici prea ''incorecte''.Ori de cate ori am participat nu am castigat nici odata ,dar verisoara mea a castigat de 2 ori - si ea sunt sigura ca nu a trisat.

Concursuri fulger:

   Nu am participat la asa concursuri,cred ca e o pierdere de timp.Sa stai sa dai la bloguri refresh tot timpul si e discutabil cat de mult poti trisa - unii pot fii anuntati ora fixa la care postezi si astfel sa castige,etc.etc.

Concursurile de creatie:

   Ah ,aici vroiam sa ajung.La aceste concursuri particip,dar cu copii mai mult,nu cu oameni experti in pictura etc.Am perticipat de cateva ori,si am castigat de vreo 2-3 ori.As prefera sa fiu in juriu mai mult, fiindca astfel nu trebuie eu sa ma chinui sa fac cine stie ce uratanie :))

Concursurile de fidelitate:

   Nu sunt chiar atat de rele,dar nu prea imi plac.Concurs de fidelitate = tu ii pui pe oamenii care vor sa castige sa iti urmareasca fiecare miscare pe blog.

Concursurile pentru postare:

   Ar fii interesante! Numai ca trebuie sa fii atent la cat de estetic e fiecare post,cat de bine e aranjat si aaaa... eu sunt cam nepriceputa in astea :)

Bloggari care nu au leapsa pot sa o ia :)

2 comentarii:

  1. Si mie-mi plac cele de creatie si abia astept sa se tina unul sa particip ... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar putea sa organizez eu unul numai ca deocamdata esti singura care a comentat si ne trebuie participanti.

      Ștergere