vineri, 1 iunie 2012

Recenzie: Jurnalul unui Pusti #1


   Pe la inceputul anului,eram curioasa ca toata lumea citea cartea si zicea ca e amuzanta si curiozitatea a invins, cu toate ca mie nu imi place sa citesc carti laudate preeeeaaa mult, dar daca a citit-o pana si   un coleg de-al meu care inca citeste pe litere, trebuie sa o fac si eu.

   Am fost la librarie si mi-am luat cartea *logic,doar nu pica din cer :))* .La inceput nu eram asa fascinata,dar apoi a inceput sa imi placa.Noua ne plac cartile acestea fiindca reflecta viata noastra in mare parte,cum ar fi partea cu batausii clasei,cu jurnalul de care face haz toata lumea daca il vede si toate copilariile pe care probabil le vom uita cu trecerea anilor.

   Eu stiu cum e sa ai un frate mai mare care iti face tot timpul farse,si cum e sa ai asa zisa  <<branza mucegaita>> in curtea scolii ,dar autorul a stiut sa modeleze cuvintele si propozitiile astfel incat sa ni se para amuzant.

         Nu va spun prea multe,dar va avertizez,rasul este ingredientul principal in reteta acestei carti!

♣♣♣ din 5




4 comentarii:

  1. A fost ok la fel ca si celelalte , dar prea copilareasca pentru mine ... le-am citit in jumatate de ora :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu,poate daca aveam 8 ani ne tavaleam pe jos dar totusi nici acum nu e prea tarziu.:D

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a facut multa valva asupra acestei serii, mie mi se pare amuzant ..nu am citit , insa e simpatica pana acum am auzit lucruri bune despre ea

    RăspundețiȘtergere