duminică, 17 iunie 2012

Recenzie: Domnisoara Kitty

      Eram in autobuz spre Bucuresti impreuna cu colegii,diriginta si profa de romana.Toate fericite,taclale,cantata ,toate alea.apoi organizeaza o tombola la care da cadou 3 carti intitulate Domnisoara Kitty.Eu am fost a 3 a castigatoare si e prima oara cand castig ceva prin tragere la sorti ^.^

     In aceasta carte este vorba despre o fetita pe nume Kitty ,care are un frate mai mare pe nume Petrica.Ei se joaca impreuna cu copii din cartier si fac multe nebunii.Kitty se intoarce obosita de la joaca intr-o zi si  viseaza un loc magic,care se deschide printr-o crenguta .

    Iar ea si Lenuta -o prietena a lui Kitty- ajung in Tara Campiilor Fermecate.

    Gasesc impreuna locul pe care la visat Kitty si acolo merg la un bal,(unde Kitty il intalneste pe asa zisul necunoascut de care se indragosteste ,iar Lenuta de asemenea de printul Frei,printul taramului pe care sunt ele)se lupta cu soldatii Muntelui de Gheata,o ajuta pe Zefira sa distruga Muntele de Gheata si aaaaa,iar am zis cam multe X.X.

♥♥♥ din 5

   ,,Kitty se indeparta si,fara sa-si dea seama,ajunse in gradina.Era o noapte frumoasa ,cerul era luminat de stele mai mari si mici,iar luna sclipea melancolic in apa, care tasnea din fantana arteziana,imprastiind mici curcubeie nocturne.Cativa greieri cantau de zor,iar aromele florilor ii starneau senzatii noi.
    -O frumusete fara o floare este incompleta,auzi ea dintr-odata o voce.Se trezii ca dintr-un vis.In fata ei statea un tanar inalt bine facut;acesta ii intinse un trandafir alb,pe care Kitty il lua mecanic.
    -Multumesc,se balbaii ea,frumos gest,dar cum e posibil sa rupi o floare dintr-un loc atat de....de desavarsit?!Nu este oare o cruzime?
    -Mai vedem.....
    El zambii ironic si ii intoarse spatele.Kitty ramase fara cuvinte,nu se asteptase la un asemenea gest;i s-a parut chiar nepoliticos.Totodata ii parea rau ca discutia s-a terminat atata de brusc si se gandea ca,poate a zis ea ceva ,ce nu trebuia .Oare cine era?''






4 comentarii:

  1. Super blog!O sa il urmaresc in continuare!Tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, tocmai am dat peste blogul tau datorita lui Lexy si am indraznit sa ma inscriu si eu la concursul organizat de tine, insa nu ma arunc mereu inainte fara sa privesc cu seriozitate si meticulozitate blogul respectiv ...asa ca am stat cateva ore sa imi arunc ochisorii la munca ta frumoasa pe care o apreciez ..imi place si recenzia facuta de tine Miss Kitty e adorabila

    RăspundețiȘtergere