luni, 1 aprilie 2013

Trolololo.


Ok, deci tocmai mi-am dat seama că am devenit una din babele alea morbide care așteaptă să le ia Moartea în bikini. Și îmi trag perne în cap de văd fluturași cu Evan Peteres întrebându-mă
CE NAIBA E CU MINE?!
SOARTĂ CRUDĂ.

Adică mi se pare că sunt un pic științifică. Un pic mai mult. De o vreme fac numai recenzii stupide și parcă nu mai pot să gândesc - de parcă aș fi făcut-o vreodată, totuși:)) Postările mele sunt ca șosetele unui fotbalist după un meci de fotbal și asta e o insultă pentru un unicorn ca mine.
Vă rog, am și eu o impozanță cu cornul meu. Nu-mi permit să-l fac de râs.

Chiloțeeeei bufanți.
Ok, habar n-am ce înseamnă asta, dar să știți că nu port așa ceva:))

Azi am mers la mall cu diriga, ne-am îndopat la McDonald's și am văzut cum se fac produse de patiserie la Cora. Aaa, și am văzut un fel de comedie ciudată cu profu' de istorie. Bhhh.
DE PARCĂ CU EL ACOLO AR MAI FI PUTUT SĂ FIE COMEDIE?!

Mâine trebuie să îmi deplasez popoul până la școală doar ca s-o văd la moacă pe profa de francă și pe *pregătiți-vă de teroare* profa de Română și Bio LA UN LOC.
Am mai menționat că le urăsc cel mai tare pe ele două?
Da? Serios? Ok.

E culmea cum ador mâncarea franțuzească, prietena mea cea mai bună e născută de ziua Franței, sunt cea mai bună din clasă la franzceă, și profa de franceză e născută în aceeași zi cu mine.
WHAT THE FUCK IS THAT?!


12 comentarii:

  1. What. The Fuck. Did you. Just say? :)) Băbăciune nebună! Ce-ai cu recenziile? :-w Sunt bune. Trăăăn-căneşti ca un unicorn ce eşti! :)) Papă-ţi jeleurile şi fii cuminte! ;;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Naaah, unicornilor nu le plac jeleurile. Și nici curcubeele -.- Îmi jignești cornul :P:))

      Ștergere
  2. Doamne ferește! :))) Câteodată mă întreb ce e în capul tău și al lui Rose. o.o Ok, întrebare: Ce e cu chiloții ăia?
    Ăm, și ție îți place franceza sau ce? eu urăăăăsc franceza. Da, am zis-o. ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ŞI MAMA SE ÎNTREABĂ ACELAŞI LUCRU
      UAU :))
      Şi eu urăsc franceza <3

      Ștergere
    2. Cred că asta e întrebarea pe care mamiferul de frati-miu și-o pune zilnic și își auto-răspunde ”NIMIC”.
      Da, prefer franceza în loc de germană. Uhh. Cu toate că nu mi-ar fi stricat puțină germană ca să pot să mă uit la filmul Roșu de Rubin...?:))

      Ștergere
    3. Nici atunci nu ar merge, zau. Fac germana de aprox. 5 ani si la ce calitate proasta se afla filmul pe net nu poti intelege nimic. Plus ca nu s-a facut nici macar o subtitrare in germana sau engleza. Aiurea...

      Ștergere
  3. Hahaha! :)) Unde ai fost de nu te-am găsit până acum? Deja pot să afirm cu tărie că te iubesc şi te ador (habar n-am unde am mai găsit repica asta cu iubitul, dar îmi place) şi ai devenit automat una dintre bloggăriţele pe care e MUSAI să le urmăresc.
    Ok, gata. Nu vreau să ştiu impresia pe care o ai în momentul ăsta faţă de mine, dar umorul tău e mult prea taaaare! :3
    Renziile tale să ştii că, cel puţin eu, dacă aş fi fost fotbalist - cu toate că nu îmi pot imagina o asemenea imagie -, şi recenziile tale ar fi fost şosetele mele nu le-aş fi aruncat cel puţin 2 luni din picioare. Pentru că erau aşa mişto că nici de mirosit nu aveau tuperul să miroasă. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaaaaai, nu știți voi cât îmi onorează cornul comentariile de genul ăsta ^.^ Restul unicornilor s-ar putea să devină geloși, ăsta e singurul lucru de care îmi e frică acum:))
      Te mai aștept pe aici, Maria:o3

      Ștergere
  4. De vreo 2 zile tumblr-ul e prin de mogâldeaţa aia roz în boxeri, în toate ipostazele :))
    Păi faptul că eşti născută în aceeaşi zi cu profa ta de franceză e clar un dezavantaj, pentru că o să faceţi câte un party animal în acelaşi timp şi, dacă invită şi clasa voastră, ar trebui să vă faceţi petrecerea la comun, yay :))
    Chiloţei bufanţi >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok, ăsta a fost un gând pur scris de Rose:)) Foarte autentic:))
      Vedeți, încă cineva care țipă ”CHILOȚEI BUFANȚI” fără nici o problemă. UNDE AI FOST TOATĂ VIAȚA MEA?!:))

      Ștergere
  5. O Doamne eu mi-asi fi dorit sa fac franceza! In loc m-am pricopsit cu germana....cea mai stupid limba posibila :( Pana sa intelegi un dialog cu accent iti trebuie multi ani de munca....
    Oricum ar fi, saptamana ta pare groazava.Zau, eu stau de cateva zile inchisa in clasa cu diriga si facem chestionare de personalitate. Cred ca acum ma cunosc complet :)) Azi mi-am luat liber si cred ca o sa continui asa o vreme...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta i-am zis și eu mamei după ce am văzut varianta în germană a pastei de dinți:))
      Ar fi culmea ca săptămâna viitoare descoperi că nu te cunoști deloc -.- Sau cel puțin, mie sigur așa mi s-ar întâmpla:))

      Ștergere