luni, 24 septembrie 2012

Recenzie: Îngerul Nopții #1 de Becca Fitzpatrick

“Caci daca n-a crutat Dumnezeu pe ingerii care au pacatuit, ci i-a aruncat in Adanc, unde stau inconjurati de intuneric , legati in lanturi si pastrati pentru judecata.”

     Un profesor de biologie.Un înger cazut.O fata sortită morții și asta cât de curând.Combinația perfectă pentru o carte extraordinara.

     În primul rând,coperta e geniala .

      În al doilea rând,replicile sunt pur si simplu mortale *aș fii pus câteva,dar cred ca le-ați vazut deja peste tot,deci....aham*.

       În al treilea rând,acțiunea a fost geniala!Și oh,da,Patch devine înger pazitor <3

       Totul începe la o oră de biologie,cred că v-ați dat seama.Profesorul schimbă partenerii și Nora trebuie să își i-a la revedere de la Vee,primindu-l cu brațele închise pe Patch.

“Când venea vorba să-l citesc pe el mă puteam numi analfabetă.”

   Elliot si Jules apar prin preajma,iar Nora începe să aiba vedenii. Și,serios,când te dai în Arhanghel și pentru un moment crezi ca nu mai ai centura de siguranță,iar apoi se termină cursa,chiar crezi că ai înnebunit.Dar Nora crede cu vehemență că Patch i-a desprins centura si apoi i-a pus-o la loc.

“Era îngrozită că aş putea muri. Eu eram îngrozită că nu voi începe niciodată să trăiesc.”

       La sfârsit îl demască pe vinovat si moare *vinovatul*.Și e culmea că era ruda cu Nora,la naiba!

      Nu credeam ca am să pun vreo-data mâna pe cartea asta!Acum merg să mă apuc de Crescendo.
Scor: 
5+/5

P.S.: Sper că e mai bine cu diacritice :)


7 comentarii:

  1. Felicitari pentru E-book-uri ...bun am vazut in multe locuri ingeri decazti ..seria asta a inceputsa ma bantuie ..ma atrage intr-un fel, dar am descoperit incepan cu volumul 6 din academia vampirilor ca nu ma atrag genul acesta de carti si totusi am si eu in raft cateva..imi placerecenzia ta , nu oferi detalii prea multe, stii in unele recenzii detalile sunt foarte multe, lucru cema face sa cunosc cartea si sa am impresia ca am citit-o, mai ales ca citesc si pe alt blog si apoi altul aceasi chestie, sunt vazute in moduri diferite asta imi place, dar eu am senzatia ca am citit cartea, fara ca macar sa o ating,..nu prea imi place acest sentiment ma irita putin ..s tu ai reusit sa imi provoci o stare de curiozitate ,,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooo,sa o citesti!E ca un virus incontrolabil,dar mega-dragut!

      Ștergere
    2. E ceva in genul liniste si eu ma gandeam la patch ..parca asa il cheama nu??

      Ștergere
    3. Nu inteleg ce vrei sa spui :-? Si da, Patch il cheama pe a....Patch :)) *in cartea asta, adica*

      Ștergere
  2. scuze voiam sa zic jurnalele vampirilor, nu academia, cartile astea ma bantuie pentru ca mi le doresc de 2 ani ..si le astept cu nerabdare in varianta bravo ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crezi ca nu iti place genul asta de carti pentru ca ai citit Jurnalele Vampirilor? Citeste altceva! Mie nu mi-a placut deloc seria. Am inceput-o dat am lasat-o repede. Incearca cu Twilight *cum am facut eu* sau AV si dupa ai sa disperi dupa genul asta :))

      Ștergere
  3. Pe mine m-a cam enervat Ingerul noptii. Eu nota 4 i-am dat, deci nu e vorba ca e o carte scrisa prost. In afara de Patch nu m-a impresionat nimic altceva la carte. Volumul 2, mi-a placut si mai putin. Deci doar misteriosul de Patch face toata cartea, in opinia mea :)

    RăspundețiȘtergere