luni, 29 aprilie 2013

Recenzie: Tradari ~ Altfel de Ingeri#2 de Lili St. Crow

Titlu: Trădări
Autor: Lili St. Crow
Seria: Altfel de Îngeri
Număr de pagini: 352
Anul apariției [Ro]: 2011 (de editura Leda)

Title: Betrayals
Author: Lili St. Crow
Series: Strange Angels
Number of pages: 304
Publication year [En]: 2009 (by Razorbill)

Strange Angels by Lili St. Crow

DRU ANDERSON
Departe de a fi vreun înger
Gata! Până aici cu fetiţa drăguţă!
Lumea Reală e un loc înspăimântător. Întrebaţi-o despre asta pe Dru Anderson, o fată dură care a pus la pământ un număr destul de mare de tipi răi. E înarmată, periculoasă, şi gata să lupte mai întâi şi abia pe urmă să stea la discuţii. Aşa că o să dureze ceva timp până să-şi dea seama în cine se poate încrede.
Sărmana Dru... Părinţii ei au dispărut cu multă vreme în urmă. Graves, prietenul ei cel mai bun (şi singurul!), a fost muşcat de un vârcolac. Şi tocmai a aflat că sângele care îi circulă şi ei prin vene nu este în totalitate uman. Christophe, misteriosul şi chipeşul ei salvator, o ţine ascunsă la o şcoală secretă pentru djamphiri şi vârcolaci adolescenţi. O problemă ar fi că Dru este singura fată de acolo. Vestea proastă: instinctul ucigaş îi spune că unul dintre colegi vrea să o vadă moartă.
Cu toţi ochii aţintiţi asupra ta, să descoperi un trădător în Ordin nu e tocmai un lucru care poate rămâne fără urmări…


   A fost mai multă acțiune decât în volumul anterior, ceea ce e un punct în plus, apoi Dru începe însfârșit să facă ceva treabă și chiar mai e nevoie să spun că Christophe e genial, din nou? Cum se face că tot timpul personajele principale din carti care fac parte dintr-un triunghi amoros se aruncă tocmai în partea opusă de cea pe care o vreau eu? Adică da, tipele cu team Graves vor jubila, cu toate că nu se întâmplă mai nimic, dar presupun că simpla lui prezență vă va duce pe norișorii pufoși? Yeeeey.

   Auziți, dar numai eu am observat chestia asta cu Christophe și Graves? Mă refer la faptul că Christophe înseamnă ceva de genul ”purtător de Hristos” sau ceva asemănător -care are oricum legătură cu Hristos-, iar Graves înseamnă ”morminte”. Are you kidding me?!

   Ok, per total, văd că toată lumea spune că seria devine pe volum ce trece mai bună. O să vedem ce e și cu Gelozie. Dar citiți Altfel de Îngeri dacă vreți s-o cunoașteți pe Dru (și pe Christophe, hehe).

4 comentarii:

 1. Hopaa,schimbări miraculooasee:!Like like!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cristopheeee, patiseria mea ambulanta preferata! O sa vezi, Gelozie este foarte frumoasa :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, în sfârșit întâlnesc a treia persoană team Christophe ^.^

   Ștergere